Web Analytics Made Easy - Statcounter

همراه بانک‌پاسارگاد علاوه بر اینکه نقش یک اپلیکیشن بانکی را ایفا می‌کند، توانسته در بخش تسهیلات، خدمات مبتنی بر کارت و خدمات سپرده با ضریب امنیت بالا، مشتریان را از مراجعه به شعبه فیزیکی بانک بی‌نیاز ساخته و سهولت و کیفیت مطلوبی دارد. ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸ بازار اخبار سازمان‌ها و شرکت‌ها نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بانکداری همراه در ایران همگام با دنیا در حال پوست‌اندازی‌های جدیدی است و ظهور فناوری‌های نوین بانکی هم تغییرات مداوم در رفتار مشتریان را سبب شده هم مدیران بانکی را مجاب به مهاجرت فکری در فضای جدید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اپلیکیشن های همراه بانک امروزه فضای جدیدی در بانکداری ایجاد کرده و تغییر ذائقه مشتریان در اقبال این شعبه‌های کوچک بانکی در تلفن‌های همراه بی‌تأثیر نبوده‌است.

از همین‌روست که شتاب در عرضه و به روزآوری این اپلیکیشن‌ها، توسعه پرشتابی را در کشور تجربه می‌کنند و هر بانکی تلاش دارد با ارائه بهترین و کامل‌ترین نسخه از همراه‌بانک بر روی گوشی‌های هوشمند شهروندان، مشتریان خود را حفظ کند و با ایجاد جذابیت‌های مؤثر، در جهت جذب مشتریان جدید گام بردارد.

بانک‌پاسارگاد که یکی از بزرگ‌ترین بانک های خصوصی کشور است، در سال‌های اخیر تلاش کرده تا در حوزه فناوری های نوین بانکی با ارائه خدمات متنوع و مناسب حضور قدرتمندی در بازار بانکداری دیجیتال و خصوصا بانکداری همراه در کشور داشته باشد.

همراه بانک‌پاسارگاد، همراهی برای همه فصول

اپلیکیشن‌های همراه بانک که این روزها دنیای بانکداری را متحول کرده و به ارتباط مشتریان با بانک‌ها و شعبه‌ها شکل تازه‌ای بخشیده، از جمله خدماتی است که امروزه بازوی قدرتمندی برای هر بانکی است تا بتواند فارغ از هزینه‌های بالای شعبه‌داری و باجه‌های فیزیکی، نیازمندی‌های مشتریان خود را پاسخ داده و درآمدهای کارمزدی خود را نیز افزایش دهد.

بانک‌پاسارگاد نیز با ارائه سامانه‌های موبایلی مختلف تلاش کرده تا حداکثر خدمات را در حوزه‌های مختلف بانکی برای کاربران خود فراهم نماید. یکی از این سامانه‌ها که اتفاقا در سال‌های اخیر رشد و توسعه چشمگیری نیز داشته‌است، سامانه همراه بانک پاسارگاد است.

همراه بانک‌پاسارگاد علاوه بر اینکه نقش یک اپلیکیشن بانکی را ایفا می‌کند، توانسته در بخش تسهیلات، خدمات مبتنی بر کارت و خدمات سپرده با ضریب امنیت بالا، مشتریان را از مراجعه به شعبه فیزیکی بانک بی‌نیاز ساخته و سهولت و کیفیت مطلوبی در این بخش برای مشتریان فراهم سازد.

سرویس‌های برداشت مستقیم یا همان Direct Debit نیز در همراه بانک ‌پاسارگاد ارایه می‌شوند. این خدمت ارزشمتد علاوه بر خلق سهولت در فضای کسب و کارهای نوپا، سهولت و پرداخت برنامه‌ریزی شده برای کاربران را هم به ارمغان می آورد.

ورود با اثر انگشت و تشخیص چهره برای دستگاه‌هایی که قابلیت‌های سخت‌افزاری و امنیتی مورد نیاز را دارند، از دیگر قابلیت‌های مهم همراه بانک‌پاسارگاد است.

به‌عنوان یکی از نقاط مثبت و مؤثر این سامانه می‌توان به وجود زیرساخت‌های فنی قوی در این سامانه اشاره کرد. به‌طوری‌که در موضوع تحریم نرم‌افزارهای ایرانی مبتنی بر سیستم عامل IOS در سال گذشته، نسخه IOS سامانه همراه بانک پاسارگاد بر خلاف بسیاری از اپلیکیشن‌های مالی موجود، دچار قطعی یا کندی و اختلال در سرویس‌دهی نشد و کاربران این سامانه به دلیل تمهیدات فنی اندیشیده‌شده، با هیچ مشکلی مواجه نشدند.

همچنین از قابلیت‌های جدید و مهم نسخه‌های سیستم عامل‌های Android و IOS می‌توان به امکان ثبت مبلغ چک، یادآور چک، امکان اسکن کارت، استعلام نام دارنده کارت، امکان شارژ مستقیم، امکان مشاهده دستور پرداخت کارتابلی و اخذ استعلام‌های تبدیل شبا به سپرده و کارت اشاره کرد.

از کجا شروع کنیم؟

برای افزایش ضریب امنیت در سامانه همراه‌بانک‌پاسارگاد، ورود به این سامانه علاوه بر رمز عبور مشتریان می‌توانند از ابزار امنیتی منحصر به فرد اثر انگشت و تشخیص چهره استفاده نمایند. بر این اساس مشتریان این بانک برای دریافت رمز و فعال‌سازی همراه بانک، می توانند به سامانه بانکداری مجازی و یا نزدیک‌ترین شعبه بانک‌پاسارگاد مراجعه کنند.

پس از دریافت رمز عبور از شعبه، نرم‌افزار همراه بانک را از وب‌سایت بانک‌پاسارگاد دانلود و پس از انتقال به گوشی تلفن‌همراه نصب نمایید. پس از نصب، نرم‌افزار مربوطه را اجرا نموده و نام کاربری و رمز عبور مندرج در فرم رمز را برای ورود به سامانه در محل‌های مربوطه وارد نمایید. همچنین درصورت فراموشی رمز همراه بانک، جهت دریافت رمز جدید صرفاً از طریق شعبه‌های بانک می‌توان اقدام کرد. 


انتهای پیام/

R1012123/P/S1407,1431/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۲۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری